Loading...
Безплатна доставка
Каталог| Условия за ползване

Условия за ползване

Права за използване на сайта и информация

Този сайт съдържа електронна информация, която може да включва софтуер, техническа информация, продуктова литература, снимки, оформление и други материали. Цялата информация на този сайт е наша изключителна собственост и не става собственост на никой потребител по силата на разрешаването на използването на сайта.

Потребителите на сайта нямат право да променят информацията, получена от този сайт, по никакъв начин или да възпроизвеждат или показват публично, предават или разпространяват или използват по друг начин информацията за каквито и да е търговски или други цели. За целите на тези Условия е забранено всяко използване на Информацията на друг уебсайт или мрежова компютърна среда за каквато и да е цел без изричното писмено разрешение от нас. Информацията на този сайт е защитена с авторски права и всяко неоторизирано използване на каквато и да е информация, разположена на този сайт, може да наруши законите за авторското право, търговската марка и други. Ако не спазвате тези условия, вашето разрешение да използвате този сайт ще бъде автоматично прекратено и трябва незабавно да унищожите всяка информация, получена от сайта.

Моля, разберете, че ограниченията, наложени върху използването на информацията, имат за цел да защитят частната информация, принадлежаща на нас, която е достъпна за потребителите на този уебсайт. Ограниченията не се прилагат, например, за дискусии относно нашите продукти или уебсайт, като предоставяне на обратна връзка за вашия опит с нашите продукти или услуги на този сайт или други уебсайтове или форуми, или публикуване на снимки на стоки или артикули от нашия сайт, които вие харесвате или сте закупили (като например в сайтове на други социални медии).


Подходяща, етична и законова употреба

Като използвате този сайт, вие се съгласявате да не прекъсвате или да се намесвате в сигурността на или по друг начин да злоупотребявате със сайта или каквито и да било услуги, системни ресурси, акаунти, сървъри или мрежи, свързани или достъпни чрез сайта или свързани или свързани уебсайтове; (b) да не нарушава или пречи на други потребители да се наслаждават на Сайта или свързаните или свързани уебсайтове; (c) да не качвате, публикувате или предавате по друг начин през или на този сайт вируси или други вредни, разрушителни или разрушителни файлове; (d) да не използвате или да се опитвате да използвате чужд акаунт, услуга или система без разрешение от нас или да създавате или използвате фалшива самоличност на този сайт; (e) да не предава чрез или на този сайт спам, верижни писма, нежелана поща или всякакъв друг вид нежелан масов имейл до хора или организации, които не са се съгласили да участват в такива съобщения; (f) да не разкривате вашето потребителско име и парола на други хора на или извън сайта; (ж) да не се опитвате да получите неоторизиран достъп до Сайта или части от Сайта, които са ограничени от общ достъп; и (h) по друг начин да спазва всички закони и изисквания за използване на този сайт, включително тези, които се прилагат за данните, които съдържа.


Информация за продукта

Продуктовата информация на този сайт е предоставена за удобство на нашите клиенти и потребители на сайта и е възможно най-точна. Ние обаче не даваме никаква гаранция, нито изрична, нито косвена, за неговата точност или че продуктите, показани на сайта, са винаги налични. Въпреки че се стремим да предоставим на нашите клиенти наистина изключително обслужване онлайн и в нашите магазини, съжаляваме, че понякога нашите продукти са изчерпани или не са налични в определен размер или цвят. Ние също приветстваме вашите отзиви и предложения относно всякакви грешки, които откриете на нашия сайт, така че да можем своевременно да ги адресираме.


Потребителски приноси

Всеки материал, информация или идея, които предавате или публикувате на този сайт по какъвто и да е начин, ще бъдат третирани като неповерителни и несобствени и могат да бъдат разпространявани или използвани от нас или нашите филиали за всякакви цели, включително, но не само за разработване, производство и маркетинг на продукти. Забранено ви е да публикувате или предавате към или от този сайт всякакви незаконни, заплашителни, клеветнически, клеветнически, неприлични, скандални, подстрекателски, порнографски или нецензурни материали или всякакви други материали, които биха могли да доведат до гражданска или наказателна отговорност съгласно закона. Потребителят не може да публикува никакви материали, които нарушават авторски права, търговска марка или други права на собственост (включително права на публичност и поверителност). Потребителят ще ни обезщети за всички щети, произтичащи от действия или публикации на потребителя, които нарушават някоя от тези политики. Ние си запазваме правото да забраним по-нататъшни публикации от всеки потребител за нарушаване на тези стандарти.


Връзки към други уебсайтове

Връзките към уебсайтове на трети страни от този сайт трябва да бъдат специално одобрени предварително от нас. Нямате право да свързвате друг уебсайт без нашето одобрение. Всички одобрени връзки към уебсайтове, които не се поддържат от нас, се предоставят единствено за удобство на нашите клиенти и посетители. Ако използвате тези връзки, ще напуснете този сайт. Ние не контролираме и не носим отговорност за никой от тези уебсайтове или тяхното съдържание. Ние не одобряваме и не правим никакви изявления за тях или каквато и да е информация, софтуер или други продукти или материали, намерени там, или каквито и да е резултати, които могат да бъдат получени от използването им. Ако решите да получите достъп до някой от сайтовете на трети страни, свързани с този сайт, вие правите това изцяло на свой собствен риск.


Връзки към социалните медии

Ако го направите, имайте предвид, че напускате нашия сайт и отивате на уебсайт, който е собственост и се управлява от отделна компания (като Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest и др.). Моля, не забравяйте да прегледате отделните Правила и условия и Политиките за поверителност на уебсайта, предоставени от собствениците/операторите на тези уебсайтове, и не забравяйте, че тези Правила и условия, нашата Политика за поверителност на уебсайта и други материали на този Сайт се отнасят само за нашия Сайт.


Опровержение

Информацията, предоставена на този сайт, се предоставя „каквато е“ без никакви гаранции, изрични или подразбиращи се, включително гаранции за продаваемост, годност за определена цел или ненарушаване на интелектуалната собственост. Освен това не гарантираме точността и пълнотата на информацията на този сайт. Можем да правим промени в информацията на този сайт или в описаните продукти и цени по всяко време без предизвестие. Въпреки че предприемаме стъпки, за да гарантираме, че информацията на този сайт е актуална, може да има моменти, когато информацията е остаряла. Информацията, публикувана на този сайт, може да се отнася до продукти, програми или услуги, които вече не са налични във вашата страна или местна област. Приложимият закон може да не позволява изключването на подразбиращи се гаранции, така че горното изключение може да не се отнася за вас.


Общ

Ние си запазваме правото да променяме тези Условия по всяко време. Условията на тази страница са обвързващи за вас, следователно трябва да ги преглеждате често. Условията, изброени в този документ, могат да бъдат заменени от конкретни условия на други места в сайта.